Author [ES] [CA] [PL] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [DK] [NO] [GR] [TR] Topic: Left switch gear not working after my farkles  (Read 308 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline FME

  • XR Member
  • **
  • Posts: 44
  • Country: gb
Left switch gear not working after my farkles
« on: May 23, 2020, 03:52:27 PM »
I am at a loss

I have found the switched live from the front fuzes.
When I put a fuze adapter in (the type you use for car dashcams)and wire it to marks fuze box the left switch gear, wonderwheel, high beam etc does not work. Remove and it all works again

Any one got any ideas?

Online SimonUK

  • XR Master
  • ****
  • Posts: 538
  • Country: us
  • Bike: S1000XR,S1000R
  • Town: Upstate, SC
Re: Left switch gear not working after my farkles
« Reply #1 on: May 23, 2020, 05:27:42 PM »
Maybe you are using the wrong wire for your switched live source?
Photo help a lot!

Online smithy

  • XR God
  • *****
  • Posts: 1345
  • Country: au
  • Bike: 2017 S1000XR
  • Town: Brisvegas.
Re: Left switch gear not working after my farkles
« Reply #2 on: May 23, 2020, 10:42:37 PM »
Is your wiring setup "Can-bus" compatible..?? Might be causing grief to the system.

Smithy.
When I die, I want to go peacefully in my sleep like my Grandfather....not screaming like the passengers in his car..!

Online SimonUK

  • XR Master
  • ****
  • Posts: 538
  • Country: us
  • Bike: S1000XR,S1000R
  • Town: Upstate, SC
Re: Left switch gear not working after my farkles
« Reply #3 on: May 23, 2020, 11:30:56 PM »
thus us what I am using as a switched source(turns off 50 seconds after ignition), under the seat between the ABS module and tank.

« Last Edit: May 23, 2020, 11:31:59 PM by SimonUK »

Offline JTL

  • XR Pro
  • ***
  • Posts: 258
  • Country: gb
  • Bike: S1000XR Sport SE
  • Town: England
Re: Left switch gear not working after my farkles
« Reply #4 on: May 25, 2020, 07:43:52 AM »
I know these Ezcan are bl**dy expensive, but they do save a hell of a lot of hassle!

 



dysfunctional