Author Led lightbulds don’t work at all  (Read 3438 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

  • Offline sigmarxt   gr

    • XR Junior  ‐    10
    • *
    • Topic Author

    Offline sigmarxt

    • XR Junior
    • *
    • Topic Author
    • Posts: 10
    • Bike: s1000xr
    • Town: athens
    • Country: gr
    Led lightbulds don’t work at all
    on: July 27, 2022, 09:33:36 pm
    July 27, 2022, 09:33:36 pm


    Hi guys,

    i need your opinion for led lighting. i installed the below lightbulbs and the don’t light up at all. Do you hav a clue of what is might happening. Pls don’t suggest led-edperf since being outside UK its not worth buying due to VAT and customs applied unfortunately. Thank you



  • Online SimonUK   us

    • XR Master  ‐    931
    • ****
      #1

    Online SimonUK

    • XR Master
    • ****
    • Posts: 931
    • Bike: S1000XR,S1000R
    • Town: Upstate, SC
    • Country: us
    Re: Led lightbulds don’t work at all
    Reply #1 on: July 27, 2022, 11:29:20 pm
    July 27, 2022, 11:29:20 pm
    did you try plugging in the other way round, flipping the polarity?? also try with the engine running, so lights only turn on once the engine runs.

  • Offline smithy   au

    • XR God  ‐    2214
    • *****
      #2

    Offline smithy

    • XR God
    • *****
    • Posts: 2214
    • Bike: 2017 S1000XR
    • Town: Brisvegas.
    • Country: au
    Re: Led lightbulds don’t work at all
    Reply #2 on: July 28, 2022, 03:43:10 am
    July 28, 2022, 03:43:10 am
    *Originally Posted by sigmarxt [+]

    Hi guys,

    i need your opinion for led lighting. i installed the below lightbulbs and the don’t light up at all. Do you hav a clue of what is might happening. Pls don’t suggest led-edperf since being outside UK its not worth buying due to VAT and customs applied unfortunately. Thank you




    What SimonUK said...flip the polarity. They also need to be "Can-bus" compliant or they will throw a fault light and code.

    Auxito Z1's work fine, have had them in my bike for over 2 years.

    Smithy.
    When I die, I want to go peacefully in my sleep like my Grandfather....not screaming like the passengers in his car..!

  • Offline sigmarxt   gr

    • XR Junior  ‐    10
    • *
    • Topic Author
    • #3

    Offline sigmarxt

    • XR Junior
    • *
    • Topic Author
    • Posts: 10
    • Bike: s1000xr
    • Town: athens
    • Country: gr
    Re: Led lightbulds don’t work at all
    Reply #3 on: July 28, 2022, 04:09:18 am
    July 28, 2022, 04:09:18 am
    Thank you both,

        Yes, these are can-bus lightbulbs.. and are a second option given to me by the store since the first ones (non-can bus) were working but every now and then an error code was thrown that’s why they suggested those. No light at all, no error code -problem solved… ahahaha

  • Offline sigmarxt   gr

    • XR Junior  ‐    10
    • *
    • Topic Author
    • #4

    Offline sigmarxt

    • XR Junior
    • *
    • Topic Author
    • Posts: 10
    • Bike: s1000xr
    • Town: athens
    • Country: gr
    Re: Led lightbulds don’t work at all
    Reply #4 on: July 28, 2022, 04:10:37 am
    July 28, 2022, 04:10:37 am
    *Originally Posted by SimonUK [+]
    did you try plugging in the other way round, flipping the polarity?? also try with the engine running, so lights only turn on once the engine runs.

    Polarity i did change in the one, i started the engine after installing them but no light at all…

  • Online Antares   gb

    • XR God  ‐    1080
    • *****
      #5

    Online Antares

    • XR God
    • *****
    • Posts: 1080
    • Bike: 2015 XR Sport SE
    • Town: Staines/Kirklees
    • Country: gb
    Re: Led lightbulds don’t work at all
    Reply #5 on: July 28, 2022, 10:27:13 am
    July 28, 2022, 10:27:13 am
    *Originally Posted by smithy [+]
    What SimonUK said...flip the polarity. They also need to be "Can-bus" compliant or they will throw a fault light and code.

    Auxito Z1's work fine, have had them in my bike for over 2 years.

    Smithy.

    +1 on the Z1s, I use them myself and recommended them to a couple mates even in other bikes and everyone is happy.

     



    dysfunctional